Ervaringen

“‘Het is mij opgevallen dat Kaj zich veilig en vertrouwd bij jou voelt. Hij is heel open naar jou hierdoor. Hij denkt na over de leerpunten die hij van jou heeft meegekregen en past deze ook toe. Kaj komt na de sessies open en enthousiast thuis en wil het graag voortzetten, dit is natuurlijk heel positief! Hierdoor steekt hij er veel van op. Wij zijn je vooral dankbaar!”

Ik vind dat Ellen heel goed kan coachen. Ik vind het leuk en leerzaam. Ik wil graag doorgaan met de coachsessies. Julia

Wij kwamen via vrienden bij Ellen terecht. Ellen is een super lieve coach. Ze luisterde goed naar ons en bekeek de situatie met onze dochter op haar bijzondere manier. Onze dochter werd gepest. Ellen heeft onze dochter goed geholpen. Wij merkten tijdens het coachtraject dat onze dochter geleidelijk aan meer zelfvertrouwen kreeg. Ellen heeft een aantal situaties met haar uitgediept. Onze dochter gaf op een gegeven moment aan dat ze zich niet meer zo druk om de pester maakte. Ze werd na het traject niet meer gepest. Daar zijn wij zo blij om. Wij vinden Ellen een topcoach!

Nadat wij via via hadden gehoord over Ellen kwamen wij met onze zoon bij haar. Wij zijn erg enthousiast over Ellen. Thomas heeft ADHD en is dus erg druk en onrustig. Onze zoon is na de coachsessies een rustiger geworden. Het is zo speciaal wat Ellen kan met haar bijzondere gaven. Onze zoon heeft nog allerlei problemen, maar we zien een positieve verandering bij hem. Wij gaan de sessies met Ellen voortzetten. Wij vinden Ellen een zeer fijne bekwame coach.

Wij kwamen bij Ellen met een hulpvraag voor onze dochter. Zij voelde zich vaak angstig en dacht veel over dingen na. In de sessies met Ellen kreeg zij alle rust en ruimte en de mogelijkheid om haar angsten onder woorden te brengen. Samen zochten zij naar oplossingen. Ze vertelde thuis enthousiast over de oefeningen die ze met Ellen had gedaan. Voor mij een teken dat het iets positiefs met haar deed. Dankjewel Ellen!

Onze zoon Luuk was onzeker en piekerde veel. Dankzij de coaching van Ellen kan Luuk nu veel beter omgaan met het piekeren.  Luuk vond het fijn om naar Ellen toe te gaan. Luuk gaf zelf aan dat hij elke keer veel leerde. Zelf heb ik ook Ellen als een zeer prettige betrokken coach ervaren. Mochten wij in de toekomst weer hulp nodig hebben dan weten we nu waar de juiste coach te vinden is!

Kindercoachpraktijk hsp Goud info@kindercoachpraktijkgoud.nl 06-26115922 Nijmegen