Ellen

Ellen

Even kennismaken..

Ik ben Ellen van den Berg. Mijn hart heeft altijd bij kinderen gelegen. Samen met mijn man heb ik een ontzettend lieve en knappe zoon. Tijdens de opvoeding van mijn zoon wist ik dat ik kinderen één op één wilde begeleiden. Dit omdat je dan echt het verschil kan maken.

Ik heb 14 jaar als verpleegkundige op de kinderrevalidatie gewerkt. Daarnaast heb een post HBO hsp kindercoach opleiding gevolgd. Ik werk nu in mijn kindercoachpraktijk met groot plezier met kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Ik heb in mijn verleden veel opleidingen en cursussen gevolgd. De belangrijkste zijn:

  • HBO Verpleegkunde, tijdens deze studie heb ik bij  verschillende kinderdagverblijven gewerkt
  • Kindercoach HSP (Hoog Sensitieve Personen) bij Sonnevelt Opleidingen
  • Reconnection healing
  • Engelen healing van Lorna Byrne
  • Persoonlijke groei bij Trudy Hekkert
  • Intuïtieve energiebanen cursus bij Han Fortmann centrum

“Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht”

IMG_6466

Energetisch inzicht

 Van kleins af aan kan ik al meer zien dan dat “normaal” was. Ik zag en wist meer vanuit de onzichtbare wereld. Dit was niet altijd even makkelijk.

Naarmate ik ouder werd begon ik het verschil tussen de zichtbare en onzichtbare wereld beter te begrijpen. Ik ging mijzelf serieus nemen en dus ook de onzichtbare wereld. Vanaf dat moment kon ik mij steeds makkelijker door deze wereld bewegen. Ik begon met name in te zien dat deze mooie onzichtbare wereld ons juist kan helpen bij ons ontwikkelingsproces.

Wat een geluk!

Dit energetisch inzicht zie ik nu als een bijzonder mooie kracht Het is inmiddels een waardevolle aanvulling op mijn leven en werk als kindercoach. Ik zet dit inzicht dan ook met alle liefde en plezier in voor de kinderen die op mijn pad komen.

Vanuit deze basis met veel ervaring en kennis over kinderen wil ik graag (hooggevoelige) kinderen helpen door ze te erkennen in wat ze zien en voelen en dat ze goed zijn zoals ze zijn.

Dat voelt voor mij ontzettend dankbaar

             Kindercoachpraktijk hsp Goud  info@kindercoachpraktijkgoud.nl  06-26115922 Nijmegen